Regisztráció a honlapra


2016-tól az APCSEL29 valamennyi anyagához bárki szabadon hozzáférhet – akár bármiféle anyagi támogatás nélkül is. Ennek feltétele a honlapunkra történő regisztráció, amelynek keretében az alábbi anyagok válnak elérhetővé és letölthetővé:

 • A Biblia kreatív tanítása – a 2014-ben megjelent könyvünk PDF változata és részletes prezentációja
 • Támogatásgyűjtési kézikönyv – a tréninganyag 430 oldalas ebookja és részletes prezentációja
 • A gyülekezetnövekedés nyolc pillére – a tréninganyag 16 órányi MP3 felvétele és prezentációja
 • Tépőzáras kommunikáció és igehirdetés – hamarosan elkészül a tréning online, multimédiás változata, ami szintén elérhető lesz a honlapunkon
 • Missziós programszervezés – a tréning részletes prezentációja (idén szeretnénk ebook formátumban is elkészíteni és közreadni az anyagot)
 • Theologion Bibliaiskola – 37 témakör, kb. 500 A4-es oldalnyi anyaga PowerPoint prezentációkkal
 • TONHAL Magazin – 740 cikk és tanulmány
 • Lelki Diéta – 133 részes keresztény személyiségfejlesztési sorozat
 • Magyarázó bibliafordítás teljes szövege
 • Tárház Magazin 2003-2011 közötti teljes archívuma
 • Szűcs Sándor tanulmányai és anyagai
 • További, általunk összeállított ebookok, segédanyagok és tanulmányok
 • … és a lista folyamatosan bővülni fog!

Az APCSEL29 online adatbázisát az idei évtől önkéntes támogatások révén szeretnénk fenntartani – ezért “cserébe” viszont minden anyagunkat elérhetővé tesszük.

A regisztráció során mindenkinek lehetősége van dönteni, kívánja-e, s ha igen, milyen összeggel támogatná a munkánkat. Ez a regisztráció tárgyévére felajánlott önkéntes – de nem kötelező – támogatást jelenti.

A regisztráció után a honlapon lévő minden tartalom AZONNAL elérhetővé válik!

Ha teheted, egy általad választott éves támogatási díjjal járulj hozzá Te is ahhoz, hogy mindazok az anyagok, amelyek az elmúlt tíz évben születtek, továbbra is hozzáférhetők maradhassanak, bővülhessenek, és az azokat használókon keresztül a gyülekezeteink növekedésére és Istenünk dicsőségére szolgálhassanak. Köszönjük.

Ha nem ismered még a szolgálatunkat és anyagainkat, ha nem tudod még, mit is kapsz tőlünk a honlapon, s mit is takar az itt elérhetővé tett közel egy évtizedes munka sok ezer oldalnyi eredménye, nyugodtan hagyd üresen a támogatási mezőt! Győződj meg róla, megér-e bárminemű hozzájárulást mindaz, amivel szolgálni tudunk, döntsd el, hogy méltóak vagyunk-e a támogatásodra, s ha igen, azt utólag is bármikor megteheted – az oldal alján erre is van egy lehulló panel! Köszönjük.

Regisztráció

A regisztráció tehát ingyenes, de ha úgy döntesz, hogy támogatod a munkánkat, akkor kérjük, jelezd felénk. Erről számlát “Éves szolgáltatási díj” megnevezéssel tudunk kiállítani – ha kérsz számlát, feltétlenül töltsd ki a számlázási adatokat is! Köszönjük.

Az utaláshoz szükséges banki adatokat az űrlap alatt, illetve a regisztráció utáni köszönő oldalon találod,
amit utólag elérhetsz innen is.

Kérjük a teljes nevet mindenképpen megadni, enélkül a regisztrációt töröljük, mert sok spam regisztráció érkezik, és ez egyértelműsíti azok kiszűrését.
MEGJEGYZÉS: Ha bármi probléma merülne fel a regisztrációval vagy belépéssel kapcsolatban, kérlek jelezd a KAPCSOLAT menüpontban lévő elérhetőségeinken, hogy orvosolhassuk a problémát. Köszönjük.

Banki adataink a támogatáshoz

Felajánlásodat erre a számlacímre tudod átutalni:

Kaleo-Info Bt. | 11749039-25202591 | OTP Bank

Tehát még egyszer: ha úgy döntesz, hogy támogatod a munkánkat, akkor kérjük, jelezd felénk. Erről számlát “Éves szolgáltatási díj” megnevezéssel tudunk kiállítani – ha kérsz számlát, feltétlenül töltsd ki a számlázási adatokat is!

Köszönjük!

Támogatás utólagos felajánlása

Ha a regisztráció során nem írtál be támogatási összeget, de időközben meggondoltad magad, és mégis örömmel hozzájárulnál a portál és a szolgálat fenntartási költségeihez, itt utólag is meg tudod tenni. Ez tehát a 2017-es évre szóló önkéntes felajánlás. S ne feledd: ha szeretnéd a hozzájárulásod elszámolni és kérsz számlát, azt “Éves szolgáltatási díj” megnevezéssel tudunk kiállítani. Ebben az esetben mindenképpen töltsd ki a számlázási adatokat is. Köszönjük szépen.

A 2017-es támogatási űrlaphoz kattints ide!

Transferwise - külföldi támogatóknak

transferwise

A külföldről történő támogatások utalásához a TransferWise szolgáltatását ajánljuk, amely messze a leggyorsabb és legolcsóbb nemzetközi pénzküldő szolgáltatás, és jelenleg nincsen egyetlen ismert árnyoldala sem, minden banki tanácsadással foglalkozó oldal és szakértő ezt ajánlja. Teljesen biztonságos, gyors, napi középárfolyamon vált (ellentétben a legtöbb bankkal), és a jutalékuk 0,5% (minimum 1 euró), ami meg sem közelíti a legolcsóbb bankok átutalási díjait sem! A rendszer Romániából, Szlovákiából is elérhető, tehát lehet fizetni román lei-jel és euróval is, saját bankszámláról.

A logóra – vagy ide kattintva elérhetitek a szolgáltatást.

A külföldről történő utaláshoz szükséges banki adataink:

HAMAROSAN! Kis türelmet kérünk, napokon belül kikerülnek a módosult adatok.